Наше підприємство – це винзавод з більш півстолітнім досвідом роботи. Оснащене сучасним обладнанням первинного комплексу складається з:
– 4 лінії з прийому і переробки винограду;
– комплекс обладнання термоброжения і ферментації фірми ПІМ (Болгарія), для підготовки і приготування білих, червоних, десертних і кріплених вин;
– комплекс ємнісного обладнання разового зберігання понад 300 000 дал;
– комплекс холодильного устаткування, для обробки і стабілізації вин “Alfalaval”(Франція);
– цех підготовки та розливу бальзамів і міцних напоїв.
Розлив тихих та іскристих вин здійснюється на лініях фірми “Воrelli” (Італія). Протягом двох останніх років підприємство працює за схемою кінцевого циклу виробництва, маючи в розпорядженні сировинну базу – 500 га виноградників. Контроль якості здійснюють фахівці сертифікованої лабораторії на всіх етапах виробництва: від прийому винограду в бункер до виробництва вина, його стабілізації і розливу в пляшки. Дотримання встановлених правил, багаторічний досвід вирощування і переробки винограду, впровадження передових виноробних технологій – все це дозволяє нам досягати високих смакових якостей наших напоїв
Починаючи з 2005 року ТПК “Ланжерон і К” приступила до виробництва вина під ТМ “Прем’єр вин”. Відмінною особливістю є смакові якості, властиві тільки живому натуральному продукту. Це досягнуто завдяки введенню в експлуатацію новітнього обладнання: багатокаскадною системи фільтрації, що забезпечує розлив вина “холодним способом.