У ресторані клубу «Спліт» Олег Скрипка презентував виноградний нектар власного виробництва

Напій з країни мрій. У вишуканому ресторані клубу «Спліт» Олег Скрипка презентував виноградний нектар власного виробництва. Відомий музикант тішив гостей розповідями про нове захоплення та своїми піснями.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace1474030 {
min-height: 180px !important;
z-index: 9;
}

.simple_marketplace_news_list #mobileBranding1474030{
margin: 0!important;
}

.mobile-branding-wrapper {
min-height: 200px
}
}

Вечір, наповнений музикою та святковою атмосферою, доповнила ціла палітра смачних страв, приготованих справжніми кулінарними професіоналами.

«На перше була холодна закуска з сиром шевр –козячим, полуниця, рукола, медово-лимонний соус, крошка з горіху кеш’ю. Це має візуально виглядати гарно, щоб це хотілося з’їсти. Поєднання продуктів – має бути смачно насамперед», – сказав Роман Щурко, шеф-кухар ф’южн-ресторану.

Українці вміють і люблять гарно відпочивати та святкувати, впевнений Олег Скрипка. У свій напій «Країна мрій» музикант, а відтепер і винороб, вклав найважливіші якості.

«Перший млинець вдалий, перші два вина – біле і рожеве – якісні, гарні, я ними пишаюсь. Це вина, які вже мають свого поціновувача, багатьом українцям подобається. Тим паче, воно виросло на українській землі», – поділився музикант Олег Скрипка.

Гастро-вечір завершився афтограф-сесією від музиканта, а кожен охочий зміг придбати виноградний напій із побажанням Олега Скрипки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть Ctrl+Enter
  • вино
  • Репортажі
  • Олег Скрипка

показати всі
приховати