Жор-Дружин-Корк: про компанію

Компанія Жор-Дружин-Корк представляє в Україні одне з найвідоміших у світі об’єднань енологів Європи, ОЭНЕО, в яке входять такі великі компанії як Раду, Вікторія, Пронектар, Сабате та ін. На базі сучасного, високоякісного обладнання виробництва Франції, Іспанії та Португалії наше підприємство займається обробкою коркової пробки з сировини французьких виробників. Тісну співпрацю з французькою компанією «OENEO-BOUCHAGE» (сертифікат ІСО 9002), одним з лідируючих виробників якісної коркової пробки в світі, дозволяє гарантувати високу якість нашої продукції. Ми пропонуємо широкий діапазон коркових виробів різних сортів, розрахований як на різні купівельні можливості, так і на різний якісний підхід, а саме:
• цільну (з натуральної кори коркового дуба) корок;
• технічну агломерированную (пресований з гранул) корок;
• комбіновану (агломерированную з натуральними дисками) пробку.
• агломерированную високої якості – Alfa
• авторську ALTEC®
• авторську Diamant®

За бажанням замовника на поверхню пробки може бути нанесена будь-яка маркування випалюванням або фарбою. Пробка обробляється силіконом (різними марками, в залежності від матеріалу і вимог).
ЖЖК_производство_Гловацкая Продукція піддається ретельному контролю на всіх етапах виробництва. Проводяться випробування фізико – хімічних властивостей кожної партії: вологість, пружність, відновлюваність, запиленість. Досліджується органолептика та мікробіологічне стан пробки. Згідно з гігієнічними вимогами здійснюється упаковка в поліетиленові мішки готової продукції, її вакуумування, сульфитирование і укладання в картонні короби. Пробка сертифікована в Європі та Україні (сертифікат лабораторії VERITAS та Держстандарту України), має гігієнічний висновок Міністерства охорони здоров’я України. Кожна партія супроводжується Якісним посвідченням.

Ми пропонуємо також дубові бочки (нові та з витримкою) для витримки вин і коньяків виробництва Франції, а також альтернативний технологічний матеріал – чіпси, клепки, стіки, стейвы, пудру, таніни.

Ставши партнерами європейського товариства Оэнео Бушах, ми втілили в життя бажання стати для виноробів джерелом НАДІЙНИХ і ЕФЕКТИВНИХ РІШЕНЬ ЗАКУПОРЮВАННЯ. Наша основна мета – надати в користування клієнтів досвід, компетенцію укупорюванню – для того, щоб забезпечити максимальну надійність і ефективність їх закупорювання винам.

В даний час бичем виноробства є якість пробки (у плані червоточин, порожнин, мікробіологічного стану, пов’язаних з погіршенням природного середовища) і наявність трихлоранізолу (ТСА) в матеріалі. Технологічне знання європейського співтовариства енологів і вчених, що займаються розробкою пробки якісно нового рівня, компетентність у формуванні заторів і обробці кірки дозволяють нам сьогодні принести вам реальні і дієві рішення. Спір про вибір закупорювальних засобів (корок, гвинтові капсула-метал, або синтетика) однозначно вирішено на користь пробки, враховуючи її природні якості, такі як природний затворный клапан, що регулює дихання вина. Оскільки і ваші вина, і ваші споживачі різні, ми пропонуємо вам рішення, сповнені поваги до вина і привабливі щодо механічних показників пробки, ціни, упаковки і маркетингу.

Наша додаткова мета – звернути увагу виноробів на важливу роль питань закупорювання у виноробстві, повідомити достовірну інформацію про якісних показниках на кожне з наших рішень по укупорюванню, запропонувати Вам саму близьку технічну підтримку. Унікальна на світовому ринку технологічна гамма з кірки на 100% запатентована.

Наші інновації:
П’ять років кропіткої праці знадобилося нашим фахівцям, щоб ідентифікувати два рівня проникності: Р1 і Р2 – розраховані на вина різного типу. Проблема коркового тони вини завдяки оригінальній технології «REVTECH» і «DIAMANT» пішла в минуле, оцінено найбільшими незалежними лабораторіями світу. Ми сподіваємося, що вся наша продукція буде корисна виноробам, і якість її задовольнить найвибагливіших клієнтів.

Контакти

Адреса: вул. Приморська, 42
65026, Одеса
Тел:
(048) 7411470
Факс:
(048) 7411462
E-mail: zhorzhenkork@farlep.net

Переглянути продукцію компанії


Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *