Вікторія

Закрите акціонерне товариство «Вікторія»

Президент ЗАТ «Вікторія» – Плєшивцев Владислав Юрійович.

Народився 8 вересня 1966 року в місті Одесі. 1984-1986 рр. служба в ЗС. З 1988 по 1992 роки очолював технічний відділ автобази «Турист» р. в Одесі. У 1992 році заочно закінчив Одеський Політехнічний Інститут. У 1992-1993 роках – директор МПО «Гриф». У 1993-1996 рр. директор ПКО «Пікон-Лімітед». З 1996 року очолює ЗАТ «Вікторія». Плєшивцев В. Ю. є членом ради директорів асоціації «Виноградарі та винороби України». У 2006 році обраний народним депутатом Одеської обласної ради.
ЗАТ «Вікторія» займає одну з лідируючих позицій серед провідних компаній України. Підприємство молоде, але досить успішний, засноване в 1996 році.

ЗАТ «Вікторія» займається переробкою винограду та розливом високоякісних вин під торговою маркою «Грослібенталь». В асортименті 47 найменувань готової продукції. Це – сухі, напівсухі, напівсолодкі, десертні, кріплені і газовані вина.

Винзавод ЗАТ «Вікторії» розташований в мальовничому місці Одеської області СМТ Великодолинське. Колись тут розташовувалися німецькі поселенці, які займалися садівництвом і виноробством. З часом виноробство в німецькій колонії стало процвітати. Кращі традиції виноробів збереглися і використовуються торговою маркою «Грослібенталь». Відмінною рисою підприємства, є вміння поєднувати новітні технології виноробства і старовинні, перевірені часом традиції.

Самою природою «Південної Пальміри» були створені оптимальні умови для виробництва вина. Виноград, вирощений в цьому районі, володіє особливим смаком і ароматом. Виноградники ЗАТ «Вікторія» займає площу в 500га, з них 150га – це молоді виноградники. В подальшому планується розширити насадження винограду в 2 рази. Вирощують такі сорти винограду як «Каберне-Совіньон», «Аліготе», «Одеський чорний, Сухолиманський, «Трамінер», «Ркацителі», «Захват», «Мускат Одеський», «Одеський ранній».

Виробництво оснащене обладнанням для виробництва готової продукції по замкнутому циклу, від переробки до розливу готової продукції. Куди входять: цех переробки винограду оснащений чотирма сучасними лініями і два виробничих цехи повністю обладнаних сучасними лініями італійського виробництва по розливу та этикетировке, яке дозволяє випускати 6000 пляшок вина за годину і поліпшити якість продукції. У підвалах підприємства у великих металевих амфорах зберігається близько 7000 тонн вина. Тут зібрані найкращі сорти винограду.

Накопичений досвід, використання сучасних технологій, дозволяє виноробам створювати дивовижні вина нового покоління з яскраво-вираженими сортовими особливостями смаку і аромату. Висока якість неодноразово наголошувалося на міжнародних професійних конкурсах золотими, срібними, бронзовими медалями і дипломами Міжнародних виставок і Дегустаційних конкурсів. Небажання повторюватися сприяє постійному оновленню і розширенню асортименту вин.